Lief Dagboek,

Het zijn barre tijden waarin vanuit de links extremistische hoek rechtszaak na rechtszaak wordt aangespannen om de gewone man vooral niet de gewone man te laten zijn. Lees; bouwstops, torenhoge gasprijzen, onbetaalbare brandstof voor de auto en zo kunnen we wel even doorgaan. Het valt de laatste tijd bijvoorbeeld ook wel heel erg op dat de oorlog in Oekraïne koren op de molen is van het idealistisch gedachtegoed van onze linkse regering. De belastingcenten klotsen tegen de plinten op en de burger kan wederom gereguleerd worden door middel van het achterlijke prijsplafond.

U zult in de maat gaan lopen

Lijkt wel het motto van mevrouw Kaag en al die andere algenlikkers. Helaas staat onze regering en dan met name D66 verder van de burger dan ooit. Kijk maar naar Rob Jetten, het door hem geprezen prijsplafond zorgt ervoor dat wij weliswaar iets minder gaan betalen maar ook dat de regering met onze belastingcenten eigenlijk alleen de energiebedrijven flink gaan spekken. Die kunnen nu tarieven neer gaan leggen zonder scrupules want Jetten betaalt de rekening wel uit uw zak. Marktwerking op zijn best.

In dezelfde hoek vinden we ook Kajsa Ollongren, die is voor het sturen van Leopard tanks naar Oekraïne. Ook zij leeft in een sprookjeswereld want ik weet niet over welke tanks zij het heeft maar die hebben wij al even niet meer binnen onze landsgrenzen. Het is natuurlijk altijd makkelijk om spullen van een ander te beloven aan derden hé.

Hypocriet

En dan hebben we nog de allergrootste hypocriet zelf, onze Sigrid natuurlijk. Die gooide gisteren nog even een rotte kers op de groen beschimmelde taart door het halve land op te roepen om op te treden tegen extreemrechtse stromingen.

Toegegeven ik ben een fel tegenstander van extremisme vanuit iedere hoek. Echter is het wel opvallend dat haar uitspraken worden gedaan in een weekend waarbij vlak over de grens meer dan 50! agenten gewond zijn geraakt na het treffen met zogenaamde vreedzame linkse activisten in het dorpje Lützerath.

Kaag, omgedraaide bezemsteel, het is niet de rechterhoek waarvoor onder andere de politie moet oppassen, het zijn wederom de “vreedzame” linkse activisten die hun toevlucht zoeken in geweld!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *