Lief Dagboek,

Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar plasje al over die weggelopen Madame Tussauds trekpop gedaan. Ik wil de wereld mijn visie over betrokkene uiteraard niet onthouden. Tenslotte heeft iedereen recht op mijn mening.

Laat ik beginnen met dat ik het vreemd vindt dat iedereen kritiek op Jetten uit, terwijl hij net zo echt is als Zwarte Piet. Nu hoor ik jullie denken: “ja maar Rick, Zwarte Piet is toch helemaal niet echt?” Dat hebben jullie helemaal goed, Zwarte Piet is niet echt. Net zoals Rob Jetten dat niet is.

Ik heb er lang over na moeten denken hoe zo’n stuk verdriet tot stand moet zijn gekomen en ben tot de conclusie gekomen dat Rob Jetten niet van menselijke aard is. Ik heb namelijk sterk het vermoeden dat Rob Jetten is verzonnen, uitgetekend en gebouwd is door niemand minder dan Jesse Klaver.

Klaver

Nu hoor ik daadwerkelijk iedereen denken, oké nu wordt hij echt gek. Misschien hebben jullie gelijk maar hebben jullie er wel eens over nagedacht wat gekker is:

A) Dat Rob Jetten daadwerkelijk een persoon is en de plaatsvervanger is geworden van die overspelige Wageningse cultuursloper, wiens naam ik hier niet zal herhalen en dat Robje echt het IQ heeft van een misbruikte bezemsteel?

Of

B) Dat Rob Jette in elkaar is gezet door Jesse Klaver en nu wordt ingezet als duivels instrument om D66 voor paal te zetten?

Ik wil echt geen samenzweringstheorieën de wereld in helpen. Maar zou het dan niet zo kunnen zijn dat Jesse Klaver er niet een beetje klaar mee is om het nieuwste en braafste jochie van de klas te zijn? Zou hij het niet langer kunnen verdragen om voor 150 man koffie te halen? (Want ja, op iedere werkvloer haalt ‘de verse Sjaak’ de koffie.) Zou Jesse het niet ook gewoon enorm zat zijn dat hij de domste ideeën iedere dag weer aandraagt en daarvoor genadeloos wordt afgestraft?

Jettenstein

Kan het daarom niet gewoon zo zijn dat Jesse, Robje-robot in elkaar heeft geschroefd om een nog slechtere variant van zichzelf op de toppositie van D66 te plaatsen? Zodat zowel Groenlinks én Jesse Klaver zelf, beter uit de bus komen?

Zou Jesse als een soort dokter Frankenstein met een grote dosis groene stroom Rob Jettenstein tot leven hebben gewekt en hem vervolgens als een soort demon op ons hebben losgelaten? Het zijn beangstigende tijden.

Stof om over na te denken mensen.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

3 reacties op “Jetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *