Lief Dagboek,

Om maar even met de deur in huis te vallen. GroenLinks is de meest hypocriete partij van de tweede kamer. Nu snap ik, beste lezer, dat D66 ook meedingt voor de lul-van-de-week-prijs echter vallen de klappen in onverwachte hoek.

Op het moment dat de PVV weer eens de PVV uithangt, en zich ietwat asociaal uitlaat over Mevrouw Kaag van D66, loopt GroenLinks boos de deur uit.

GroenLinks zit zover in de aars van Kaag dat ik niet weet waar Jesse Klaver eindigt en Sigrid Kaag begint. GroenLinks is zo druk met deugen dat ze verdrinken in hun eigen principiële onwaarheden. Terwijl de halve Betuwe hier vol wordt gebouwd met windmolens, openend de ene na de andere multi-national een data center in de Randstad. Een data center is nogal energie onzuinig, uiteraard is het dan ook niet verrassend dat we vanaf deze maand weer lekker meer mogen betalen voor onze energie. Onder de noemer dat wij, de burger, meer energie verbruiken. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, beste lezer, maar ik heb geen datacenter in mijn achtertuin geplaatst dus waar die behoefte dan wel vandaan komt, ik zou het niet weten.

Gor en Links

Terwijl ik dit schrijf en nog net niet het draaien van de wieken van de windmolens in de buurt kan horen, besef ik mij dat we eigenlijk allemaal mongolen zijn. We worden gepiepeld. Weggezet als malle Pietje. En hoe klein en nietig GroenLinks tegenwoordig is, toch hebben ze overal wel een stroman staan. Of in dit geval een strovrouw, Femke Halsema. Die vond het nodig om toch maar eens excuus te maken voor de Nederlandse rol in het slavernij verleden. Er komt zelfs een herstel fonds. Nu wil ik zeker niet voorbij lopen aan de nare gevolgen voor mensen in die tijd. Maar aan wie maak je nu excuses? Dan ben je toch wel rijkelijk 150 jaar te laat. Er is nu namelijk niemand meer in leven om het na te vertellen. Wie zijn dan die mensen die die excuses dramatisch in ontvangst namen? Zijn zij dan 150 jaar oud?

Ik had liever gezien dat de ouders van Halsema sorry zouden zeggen voor het gedrocht wat ze op de wereld hebben gebracht.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *