Lief Dagboek,

Op 4 mei heb ik verbijsterd zitten kijken naar de meest afgekalfde herdenking sinds de corona jaren. Mensen die graag de herdenking bij wilde wonen moesten worden gefouilleerd en werden door poortjes gedirigeerd want potverdrie, we zullen de herdenking in alle vrijheid faciliteren. Hoe opgelucht burgemeester Halsema was, zo kwaad ben ik eigenlijk.

Pro Palestina terreur

Op iedere willekeurige dag staan er ergens in Nederland en met name in de Randstad wel een stel infantiele “demonstranten” die eigenlijk niet oproepen tot het beëindigen van de oorlog maar er vooral staan om het ouderwetse antisemitisme nieuw leven in te blazen. Ik ben blij dat ik geen Jood was tijdens de oorlog 80 jaar geleden maar ik ben net zo blij dat ik vandaag de dag ook geen Joods achtergrond heb. Bedreiging en scheldpartijen zijn schering en inslag in het “vrije” Nederland van vandaag de dag.

From the river to the sea, Amsterdam is niet langer Free

Het toppunt is dan ook, dat na de zwaar beveiligde herdenking van 4 mei, gisteren een door nota bene docenten gesteunde “protestactie” plaatsvond bij de UvA in Amsterdam. Het is te zot om los te lopen dat hier alles verpest wordt door een kleine minderheid die zelf dusdaniog racistisch en agressief zijn dat iedere keer de ME er maar weer op af moet.

Het is jammer dat er niemand is die die lui tot de orde roept, en niet in de laatste plaats de door de overheid betaalde nep docenten van de UvA.

Ik schaam mij kapot voor dit “vrije” land.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “From the river to the sea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *