Lief Dagboek,

De kogel is door de kerk, u gaat betalen voor iedere scheet die u in de toekomst laat. Of anders gezegd wij gaan allemaal betalen voor onze CO2 uitstoot. Even de kachel aan is er niet meer bij. En je kunt beter je diesel of benzine auto gaan inruilen voor een “duurzaam” of vooral dure elektrische auto want anders ben je een klimaathufter. Gelukkig waren de lasten op überhaupt leven al niet zo hoog.

Frans Timmermans

Het is niemand minder dan Frans Timmermans, ons eigen landgenoot nota bene, die ons deze groene dildo vakkundig tussen de kakwangen maneuvreert. Met een jaarsalaris, die wij overigens betalen, van ruim 360.000 euro (exclusief toeslagen) kan Frans de door hem verzonnen belastingen natuurlijk makkelijk betalen. Ook de timing van deze nieuwe belasting is op zijn zachts gezegd pikant te noemen. De financiële last voor burgers is nog nooit zo hoog geweest. En daar is Fransie, die vindt dat het allemaal nog wel een tandje erger kan omwille van “het mileu”. Het laat zien dat mensen als Frans Timmermans echt heel erg ver buiten de maatschappij staan.

Het kan inderdaad wel wat minder

We kunnen inderdaad wel wat minderen. Minderen op het aantal EU ambtenaren en overheidsbemoeizucht. Wat minder idiote regelgeving en achterlijke belastingen die nergens op gebaseerd zijn. Gewoon wat minder Frans Timmermans, met je kerstmanbakkes.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Ein Volk, ein Reich, ein Frans

 1. Adri Ekstijn zegt:

  Frans Timmermans?
  Wat dat niet dat knulletje, die op school altijd werd gepest? Niet omdat hij(is-ie tóch wel!) lelijk is, onhandig beweegt en snel zijn tranen trekt, maar omdat hij altijd het braafste jongetje wilde zijn en voor de onderwijzer kroop om e.o.a. gunst?!

  Och, nou valt mijn kwartje (Milliardje!)! Frènske heeft nooit geleerd waaruit zijn voldoening bestond dan alleen maar pesten!
  Misschien iets aardigs doen, zodat zijn vreemde pest-uitlokkende gedrag stopt?!

  Bij wie mag Frènske met de Kerst op schoot? Beetje uithuilen, biertje d’rbij, mannenpraat, scheten laten, plafonnières naar beneden enzo.
  Gewoon die dingetjes waardoor wij kunnen en durven genieten en ‘durven’ te bestaan.

  Nou? Wie?
  Geen zorgen, hij bijt niet; Blaft helaas wel erg veel. Soi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *