Lief Dagboek,

Nu de PVV de grootste partij van Nederland is geworden zie je de teleurstelling van de andere partijen en laat vooral links Nederland zich voor de zoveelste keer van haar slechtste kant zien. Vanuit de politieke partij DENK kon er nog geen felicitatie van af, nee die stonden liever met Palestijnse vlaggen te zwaaien tijdens een Nederlandse verkiezingsavond.

Slechte verliezers

Nederland zou Nederland niet zijn als de linkse drammers niet weer de barricades opgaan na de uitslag van de laatste verkiezingen. Vanavond staan ze weer te schreeuwen in steden als Amsterdam en Utrecht. Als een stel kleine kinderen die niet tegen hun verlies kunnen en koste wat het kost hun punt buiten het stemhokje moeten maken. Ik ben dat beu. Er ligt een uitslag en u heeft het er maar mee te doen. In de media gaat dit overigens niet anders. Bij BNN/VARA hebben ze vanmiddag nota bene een rouwbijeenkomst van deze “schokkende” verkiezingsuitslag. Dat noemt zich dan een neutraal nieuwsmedium…..

Dit geld ook voor alle partijen die de PVV zogenaamd uitsluiten. Politiek bedrijven is compromissen sluiten. Je zal moeten kijken waar de overeenkomsten liggen en keiharde afspraken maken in plaats van dat zielige gemekker, doe je werk. Ook jij Frans!

dooH niboR

Over Frans gesproken; Frans Timmermans stond bijna te huilen tijdens de uitslag en hij vond het zo erg voor al die mensen en al die andere krokodillentranen die langs zijn kabouterbaard omlaag liepen.

Weet je wat het is Frans, als je zo graag zou willen winnen had je misschien even “Nee” moeten zeggen tegen je riante wachtgeldregeling voordat je het opneemt voor de armen in Nederland. Je lijkt wel een omgekeerde Robin Hood man, met dat wazige gedrag van je.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *