Lief Dagboek

Je zou denken dat in deze tijden van ellende, onze leiders wel het voortouw zouden nemen om het volk enigszins te ontzien. In heel Europa gebeurd dat ook behalve in Nederland. Het kabinet geeft min of meer ons allemaal de schuld van wat er is allemaal aan de hand is.

Corona crises? Onze schuld. Energiecrises? Onze schuld. Oorlog in Oekraïne? Onze schuld. En u zult ook moeten voelen dat het uw schuld is en dan met name in de portemonnee. Anders leert u het natuurlijk nooit!

Dwang

U zult gedwongen uw woning verduurzamen, elektrisch rijden, iedere vluchteling met open armen ontvangen en uzelf compleet scheel betalen aan alles wat u consumeert. Maar daarmee zijn de problemen nog steeds niet verholpen. We worden ook te oud volgens de regering, de druk op de zorg wordt hierdoor een stuk hoger de komende decennia.

Wat ik dan niet snap is dat als het een probleem is dat we allemaal te oud worden, waarom roken zo verschrikkelijk duur is?

Maak roken weer populair

Als het rijk liever niet voor ouder wordend Nederland wil zorgen, dan is het toch beter dat we allemaal weer massaal gaan paffen? Rookvrije generatie? Er zou in godsnaam op iedere middelbare school een sigarettenautomaat moeten staan. Nix 18? Dat kan ook beter, ik zeg Nix 12!

En ik voorzie ook wel een verantwoorde keuze om McDonalds voortaan op het lunch menu te zetten.

De gevolgen zijn dan dat we de komende jaren een stuk eerder sterven en niet te lang aan de tiet van de overheid hoeven te hangen na het pensioen! En laten we eerlijk zijn, met dit kabinet wil je eigenlijk niet te oud worden.

Volg mij voor meer leefstijl tips!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *