Lief dagboek

Hoe kan ik de passionele tekstuele relatie die wij hebben voor mijzelf houden? Ik vertel je al jaren de waarheid, en jij luistert naar mijn grootste leugens. Samen delen we lief en leed, alhoewel, ik deel vooral en jij ontvangt, maar dat terzijde..

Ik geniet van onze eenzijdige gesprekken en het feit dat je altijd achter mij staat, “Ons avontuur” duurt nu al bijna 6 jaar en het einde is nog steeds niet in zicht. Het wordt tijd dat wij onze ervaringen delen met de buitenwereld, zodat mensen kunnen zien wat er tussen ons speelt en wat ons samen bezighoudt.

En vergis je niet liefste, een enkeling zal van ons houden maar velen zullen ons haten. Gelukkig hebben wij genoeg onbeschreven bladeren binnen de gelederen van jouw kaft zitten om onze liefde tot in de lengte van dagen te kunnen beschrijven. Deze ervaringen delen we met iedereen die mét of tegen ons is.

Iedereen zal een mening hebben over onze gedeelde liefde, helaas is er hier slechts plaats voor 2. De rest is slechts op bezoek. Zo zullen wij ook met kritiek omgaan, net als met bezoek. We zien je graag komen maar ook net zo lief weer gaan.

X Rick