Lief Dagboek,

Nu de groene stoomwals haar wil oplegt aan iedere inwoner van Rivierenland en daarbij intimidatie en hoge boetes niet schuwt. Zie ik kansen voor de groene fascisten! Naast natuurlijk de opbrengsten uit het afvalbeheer, zonnepanelen park en de prachtige windmolens, kan er nog wel een volgende melkkoe bij.

AVRI, jouw uitvaartondernemer in de regio!

Jawel, na onze dood worden wij technisch gezien ook afval. Een gat in de markt waar de AVRI misschien in de toekomst wel brood in ziet. Natuurlijk begint het klein. De AVRI start als als ieder ander, bescheiden in de uitvaartbranche. Maar na het het tactisch buitenspelzetten van alle uitvaartondernemers in de regio heeft de AVRI natuurlijk het alleenrecht op jouw ontzielde lijf. Dan worden de teugels maar weer eens aangetrokken. Je kunt je voorstellen dat het afvoeren van jou of een dierbare niet op de waardige wijze gaat zoals nu het geval is. Nee, de AVRI zou in dat geval eerst een waslijst aan regels toesturen. Er wordt natuurlijk van de nabestaanden verwacht dat de tanden, nagels en ander soortige exoten van het stoffelijk overschot verwijdert worden. Het lijk moet wel branden zonder restproduct. De tanden en nagels kun je dan zelf aanbieden bij de AVRI, of gescheiden deponeren bij één van de ondergrondse containers. 

Jouw lijk, een bron van inkomsten

Het lichaam, gestript en gereed voor transport naar de AVRI dient dan op maandagochtend, naakt, aan de weg te worden gelegd. Let op, NIET de avond van te voren. Je weet namelijk nooit of er een buurtbewoner probeert afval te dumpen bij je “aangeboden waar”. Tegen betaling kun je dan natuurlijk ook mee gaan met de AVRI voor de “uitvaart”. Aangekomen bij de bioverbrandingscentrale mag je dan het overschot zelf de oven in duwen. Waarna er een medewerker vol trots verkondigd dat er tenminste nog energie wordt opgewekt voor de inwoners van het Rivierengebied met het lijk van jouw dierbare. Onder luid applaus krijg je dan een AVRI certificaat met daarop geschreven;

Bedankt voor uw bijdrage voor een schoner Rivierenland, hou dit vast, als we zo door gaan met scheiden stijgen de kosten volgend jaar misschien niet. Of minder.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *