Lief Dagboek,

Terwijl de spanningen in de wereld oplopen en Poetin zich wel of niet voorbereidt op de annexatie van Oekraïne, is er een klein gebied midden in Nederland dat al jaren kampt met een agressor van andere aard.

Dan heb ik het natuurlijk over onze afvalverwerker, het groene samenzwerings verband AVRI. Het boek der afvalterreur is zojuist een nieuw hoofdstuk ingegaan.

Het klootjesvolk betaalt toch wel

Terwijl de AVRI doodleuk met de slogan “afval scheidden heel gewoon”, de burger probeert te paaien om zwijgend mee te blijven doen met de falende waanzin, gaat het er in de realiteit heel anders aan toe.

Nu het gedwongen scheiden van afval als een droge dildo in onze aars is geschoven, is er opeens een heel ander probleem. De AVRI heeft personeelstekort door het coronavirus. Ieder ander transport bedrijf zou hier creatief mee omgaan om toch alle ritten plaats te laten vinden. Maar natuurlijk hoeft dat bij de AVRI niet, het geld rolt toch wel de groene zakken van de directeurtjes in, de AVRI schrapt gewoon het halve werkrooster. Vuilnis wordt dan maar niet opgehaald want ja, boeien, het is toch maar het klootjesvolk. U kunt het afval ook komen brengen is het advies. Welnu directeurtje, kwam Mozes naar de afvalberg of de afvalberg naar Mozes?

Goed plannen is ook niet nodig

Gelukkig vond de AVRI afgelopen maandag wel tijd om de plastic afval containers te komen legen. Maandag leende zich daar normaal uitstekend voor, ware het niet dat storm Corrie over het land kwam waaien. Dit kon natuurlijk ook niemand zien aankomen want dit was voor de verandering WEL op tijd aangekondigd door de weerdiensten. Een goede planner zou zich afvragen of het wel verstandig is dat hele wijken de lichtste kliko aan de straat gaan zetten met windkracht 8. Bij AVRI voelt men die noodzaak niet zo. “Maandag ” ging gewoon door. Achteraf gezien snap ik de moeite niet want de meeste kliko’s waren al leeg voordat de vuilniswagen was geweest. Tiel Passewaaij heet sinds maandag dan ook Tiel Plasticwaaij gezien de wijk bezaaid is met afval.

De toekomst is grauw

Het is goed dat er deze maand ergens weer de gemeentelijke aanslag op de deurmat valt met ongetwijfeld weer een verhoging van kosten voor de burger, doorberekend door de AVRI. Wellicht dat men eindelijk eens in gaat zien dat dit tuig de biezen kan pakken.

Ik wil graag aan onze burgermeester vragen;

Hans, doe IETS!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

5 reacties op “AVRI, half werk is ook werk!

  • Albert zegt:

   Helemaal met U eens, en zo worden wij behandeld als kilootjes volk, we hebben weer een miskleun gedaan geeft niet, gewoon verhogen dat betaal het kilootjes volk 🤔🤔

 1. Albert zegt:

  Klopt helemaal, hebben ons Burgers alles door de strot geduw, met medewerking v d Wethouders die hier ook aan mee werken, als er Ooit een Referendum onder de burgers komt die aan deze bijna criminele organisatie Het Geld betalen, zal de Avri verdwijnen als sneeuw voor de zon, wat zullen honderd duizend burgers Blij zijn, en de er een Nieuwe Frisse Wind door Het Gehele cysteem komt, Ps het personeel kan hier niets aan doen, en hoop dat deze gewoon het werk kunnen blijven doen, maar het hele bestuur moet oprotten, en niet langer de Burgers blijven plagen, AUB

 2. Adri Ekstijn zegt:

  AVRI heeft Corrie ingehuurd, dat moet haast wel.
  Om twee redenen, nml. Het saboteren van de 60-plus najaars bladblazer terroristen, inklusief de klagende anti bladblazers terroristen.
  Ten tweede, om te bezuinigen op die stinkende vrachwagens, door 12 maanden per jaar alle dagen te blazeren. Plastic, blad, mondkapjes, protesterende mensen, etc.
  Uiteraard alles tegen de wind in.
  Iedereen doof, niemand hoort de klagers. Écht waar!

  Waar woont Corrie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *